Maxim Special Construct S.R.L.

0745 095 354

Număr de telefon

Cătămărești-Deal,

Locația adresei

DESPRE NOI

Introducere

Cum am devenit cei mai buni printre alții?

Maxim Special Construct este o companie înființată în anul 2013 specializată în construcții și lucrări de amenajări interioare și exterioare. Compania oferă servicii complete de construcție, de la proiectare și planificare până la execuție și finalizare.

Maxim Special Construct se remarcă prin calitatea și profesionalismul lucrărilor sale, având o echipă de specialiști cu experiență în domeniu. Compania utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii moderne pentru a asigura rezultate deosebite în fiecare proiect.

„Maxim Special Construct – Construim vise, creăm realitate!”

- Maxim Special Construct

Misiunea noastră

Depășim așteptările clienților prin construcții de calitate, renovări și servicii de design, având grijă de detalii.

Viziunea noastra

Înfrumusețăm visurile prin construcții inovatoare, stabilind noi standarde de excelență și inspirând un viitor mai luminos în industria construcțiilor.

Valoarea noastră

Valorile Noastre: Calitate, Integritate, Inovație, Colaborare, Satisfacția Clientului.

Transformăm Visurile în Realitate prin Construcții de Eleganță și Profesionalism de Excepție!

Printre serviciile oferite de Maxim Special Construct se numără construcția de case și vile, renovări și reabilitări de clădiri, amenajări interioare și exterioare, lucrări de finisare și montaj, precum și lucrări de instalații electrice, sanitare și termice.

Compania se implică în fiecare proiect cu atenție la detalii și respectând cerințele și nevoile clienților săi. Echipa de specialiști oferă consultanță și soluții personalizate pentru fiecare proiect, asigurând astfel satisfacția clienților.

Maxim Special Construct se bucură de o reputație solidă pe piața construcțiilor, fiind recunoscută pentru calitatea și seriozitatea serviciilor sale. Compania are ca obiectiv principal satisfacția clienților și realizarea unor lucrări de înaltă calitate, în termenii stabiliți și la costuri competitive.

În concluzie, Maxim Special Construct este o companie de construcții și amenajări interioare și exterioare, care se remarcă prin calitatea și profesionalismul lucrărilor sale. Cu o echipă de specialiști cu experiență și tehnologii moderne, compania oferă servicii complete și personalizate, asigurând satisfacția clienților săi.