phone 0745 095 354
email msconstructii@yahoo.com

Maxim Special Construct srl Botosani activeaza cu succes in domeniul constructiilor, dorind sa devina de la lucrare la lucrare una din cele mai renumite firme din Botosani.

Actionam cu promptitudine, profesionalism si ne respectam termenele de executie. Serviciile oferite de firma noastra - incepand cu faza de proiectare a constructiilor, lucrarilor, obinerea autorizatiilor de construire, consultanta in alegerea materialelor, consultanta in design, pana la realizare constructiei sau a amenajarilor cu predare "la cheie", sunt in perfecta concordanta atat cu bugetul cat si cu dorintele clientului.

Constructiile civile si industriale sunt principalul obiect de activitate al firmei noastre, iar pe langa aceste servicii ne ocupam si de domeniul amenajarilor interioare si exterioare, instalatiilor electrice, termice si sanitare.

Va oferim preturi competitive, garantie pentru lucrarile efectuate si eventual intretinere dupa etapa de iesire din garantie.

Va asteptam sa ne contatati atat pentru lucrari mici cat si pentru lucrari de mare anvergura. Ne deplasam gratuit in Botosani, in intreg judetul, iar pentru lucrari mari ne deplasam oriunde in tara.Maxim Special Construct srl Botosani executa o gama variata de lucrari in constructii incepand de la lucrari de mica anvergura pana la lucrari complexe!

Realizam, cu personal calificat, lucrari de amenajari interioare, amenajari exterioare, consolidari si renovari:

* Constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale;

* Mansardari;

* Lucrari de renovare si reparatii la constructii civile si industriale;

* Lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii;

* Instalatii termice - montaj si service microcentrale si centrale termice;

* Instalatii electrice si sanitare;

* Izolatii termice, fonice, anticorozive si hidroizolatii;

* Pardosire si placare a peretilor;

* Vopsitorie, zugraveli si ipsoserie;

* Amenajari interioare;

* Alte lucrari de finisaje si reparatii ale constructiilor.